Tuesday, June 11, 2013

#JSD MEMULA PAKAI, PEDIH CAMPUR SEJUK???

TESTIMONI IBU MENGANDUNG..
PRODUK: JAMU SUSUK DARA
ITEM: FEMININE WASH RM48
Actually, aku baru 5 hari gunakan Feminine Wash ni. First time pakai malam sebelum tido....masa mula2 kena Miss V, perrgghhhh....satu perasaan pelik sket.
Dia cam pedih2+sejuk. Terkejut gak aku. Byk sgt ke aku pakai? Mula2 kena terus rasa pedih+sejuk tu. Tapi kat Miss V je yg rasa camtu. Kat kulit tak rasa apa2. Macam sapu ngan sabun biasa je rasa kat kulit tu. Aku mcm cuak2 gak. Tapi basuh je la. Keringkan. Pastu aku rasa nyaman je...Kat area Miss V tu selesa je sampai pagi.

Esok pg aku pakai lagi. Rasa pedih tu da kurang. Sejuk je rasa....Kat office pun rasa selesa je sampai ptg. Malam before tido aku pakai lagi. The next day aku pakai, pedih dah takde. Tapi ptg tu bila aku pegi toilet, kat pantyliner ade 'liquid'. Tapi bukan keputihan yg biasa tu. Dia cam pekat+kenyal+warna kuning2 sket. Tak la banyak gila. Tapi pelik...

Mlm tu kuar lagi...aku cuak jugak sbnrnye...Mana r tau tu tanda2 nak bersalin ke..Tapi takde plak rasa sakit nak beranak ke, baby mengeras ke,contraction ke, Braxton-Hicks ke...
So aku ignore je la. Lepas tu dah takde kuar2 lagi dah sampai harini. Aku syak liquid yg kuar tu maybe kotoran2/daki2/bendasing yg ada dlm Miss V aku kot.
Aku google tgk gmbr yg org lain post lagi geli+menakutkan+nak muntah dari ape yg kuar kat Miss V aku. Alhamdulillah la aku xkuar camtu. Hehehe....

So far....aku mmg recommend la Feminine Wash ni. Perempuan mengandung mmg boleh guna. Serius best. Rasa mcm nak pakai selalu tapi aku takut tak elok plak. Tapi org cakap guna byk2 kali sehari pun takpe sbb FW ni guna bahan semulajadi, tak keringkan Miss V, tak menyebabkan iritasi, etc.... But aku stick to rutin aku je lah. Pakai 2x sehari. Pagi & Mlm. So far....nampak lah kesan dia.

Aku tau ade yg cakap mahal RM48 utk cuci Miss V je. Aku pun rasa camtu mula2. Tapi bila Mr H da tegur, haruslah buat sesuatu!! Lagipun pakai FW ni sikit je. Aku guna sikit sgt2. Sbb nak cuci area Miss V pun bukan besar sgt area tu kan? Pada aku berbaloi je...

Lagi satu....FW ni boleh guna lepas bersalin. Org ckp elok utk kecutkan luka, kuarkan darah2 kotor,darah nifas,darah bayu...Boleh guna macam bertangas. Letak air panas dlm bekas, tuang FW ni sikit then bertangas la. Yang ni aku takleh bagi review sebab belum bersalin lagi. Hehehe... But so far...keputihan aku dah ok!! Weeeeeeeeeeeeeeeeee....... Malu aiiiiii...............Hehehehehe........... (^_^)

Disclaimer : Aku tak jual produk ni. Aku nak share pengalaman je. Hehehe...BTW...aku beli Masker Vagina tu jugak. Pun baik utk keputihan,hilangkan daki,etc... Perempuan mengandung mmg boleh pakai. But aku tak pakai2 pun lagi sebab....M.A.L.A.S. Hahahahahaa... Ai is sori. Nanti kalau da pakai baru boleh review. Hahaha..... *winks* ;D

Hubungi kami untuk pertanyaan / pembelian:
  • Email - ruszana_73@yahoo.com
  • Facebook - facebook.com/RuszanaBeauty
  • Twitter - @RuszanaBeauty
  • Tel/SMS - 0174495164
  • NOTA: Semua testimoni yang disiarkan bukannya khayalan ataupun syok sendiri.Kesemua testimoni yang disiarkan diblog ini boleh dilihat dihampir ke semua wall atau blog pengedar dan agen sah JSD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HUBUNGI KAMI

HUBUNGI KAMI